fbpx

Unge forskere i Californien

I juli 2017 pakkede fem danske medicinstuderende kufferterne og fløj over Atlanten for at deltage i Lundbeckfondens forskningsprogram på Stanford University og University of California, San Francisco, i 10 måneder.

Her skal de forske i bl.a. leddegigt, børneleukæmi og ultralydsscanninger af hjertet, og de fem dygtige studerende kan se frem til at modtage verdensklasse træning i klinisk forskning, men de vil også blive udfordret tværfagligt og sat i forbindelse med investorer, der kan bidrage med viden om forretningsudvikling og lære dem at tænke forskning på en utraditionel måde.

Det er tredje gang, vi sender et hold medicinstuderende af sted på forskningsophold, og vi samarbejder med Innovation Center Denmark om programmet, så alt det praktiske er arrangeret på forhånd, og de studerende ikke skal tænke på hverken papirarbejde eller på at finde husly, men kan hellige sig forskningen.

De dygtige studerende hedder Katrine Feldballe Bernholm, Julie de Fønss Gandrup, Mats Højbjerg Lassen, Amalie Bach Nielsen og Line Heftdal, og du kan se en præsentationsvideo om dem og deres forskningsprojekter her.

Unge forskere i Californien

Amalie Bach Nielsen
Julie de Fønss Gandrup
Mats Højbjerg Lassen
Katrine Feldballe Bernholm
Line Dam Heftdal

Lundbeckfonden

Nyheder

90 mio. kr. til 18 talentfulde forskere
19. oktober 2020
Søren Dinesen Lumdbeckfonden
Psykiatriforskning udløser stor videnskabelig pris
13. oktober 2020
Christian Sandøe Musaeus Lundbeckfonden
Han satser på demensområdet
13. oktober 2020