Lundbeckfondens magasin er på gaden

Viden skal redde verden. Det er blandt andet derfor, at vi hvert år uddeler over 500 mio. kr. til sundhedsvidenskabelig forskning med et særligt fokus på hjernen. Og det er derfor, vi i dag sender vores nye magasin på gaden.

Vi udgiver Magasinet for at gøre dig klogere på, hvad der kommer ud af de mange penge, vi investerer og uddeler. Men vi har i lige så høj grad skrevet det for at hylde alle de formidable forskere, som gennem deres utrættelige arbejde og banebrydende resultater i laboratorierne er med til at ændre verden.

Du kan bl.a. læse om vinderne af The Brain Prize 2018 – fire europæiske topforskere, der tilsammen har bidraget med uvurderlig viden om de grundlæggende mekanismer bag Alzheimers.

Du kan også læse mere om, hvordan vi arbejder for, at den næste generation af hjerneforskere i Danmark bliver blandt verdens bedste, ligesom Magasinet byder på artikler om kunstig intelligens, sundhedsdata og forskningscenteret DANDRITE, hvor forskerne forsøger at forstå hjernen på molekylært niveau.

Er du interesseret i at få Magasinet tilsendt, så send en mail til ptj@lundbeckfonden.com og skriv, hvor mange eksemplarer, du vil have, og om det skal være på dansk eller engelsk.

Du kan læse Magasinet digitalt her

Nyheder

Danske forskere bringer nyt om overvældende søvntrang 
19. februar 2019
Hidtil største studie knytter såkaldt kattelort-parasit til skizofreni
2. februar 2019
Forskere finder sammenhænge mellem psykiatriske lidelser og begivenheder i fostertilstanden
28. januar 2019

Lundbeckfonden

Lundbeckfonden Ventures

Lundbeckfonden Emerge