Lundbeckfonden søger sekretær til Grants and Prizes

Vil du være med til at koordinere og styrke Lundbeckfondens almennyttige aktiviteter?

Vi søger en selvstændigt arbejdende sekretær med stor administrativ erfaring, der har lyst til at være en engageret og initiativrig tovholder i vores Grants and Prizes-afdeling, der er ansvarlig for Lundbeckfondens almennyttige aktiviteter, primært fondens støtte til sundhedsvidenskabelig forskning og fondens internationale forskningspris – The Brain Prize.

Med reference til lederen af afdelingen vil du blive en central medarbejder i et team, hvor du varetager en række forskellige opgaver, herunder planlægning af møder og rejser samt kalenderstyring. Dertil kommer varetagelsen af praktiske forhold omkring overrækkelsen af fondens priser herunder The Brain Prize, samt de tilhørende ’outreach-aktiviteter’ – dvs. møder, kongresser, seminarer mv., der foregår i samarbejde med organisationer og hjerneforskere i ind- og udland.

Lundbeckfonden uddeler hvert år en halv milliard kroner, primært som støtte til danskbaseret sundhedsvidenskabelig forskning. Vores vision at skabe bedre liv gennem ny viden. Vi ’sætter hjernen først’, og det er vores ambition, at Danmark skal være blandt verdens førende nationer indenfor hjerneforskning. Det sker gennem direkte forskningsstøtte og de omtalte outreach-aktiviteter.

Vi søger en udadvendt og serviceminded holdspiller med gode sociale kompetencer og interesse for forskning og sundhedsfaglige forhold. Du har solid erhvervserfaring – gerne indenfor forsknings- eller sundhedsområdet. Du er velorganiseret, god til at strukturere og eksekvere.  Du må gerne have international erfaring og erfaring med at planlægge og afvikle større møder og events.

Du har en relevant kontormæssig eller administrativ uddannelse fx indenfor handel og kontor eller som lægesekretær. Du har mindst otte års erhvervserfaring og er flydende på engelsk i skrift og tale.
Som medarbejder i vores team får du en bred kontaktflade nationalt og internationalt.

Vi er i alt godt 30 medarbejdere i Lundbeckfondens hus i Svanemøllebugten. Vi har brug for dig 1. december eller snarest derefter. Send derfor din ansøgning senest den 6. oktober kl. 12 til job@lundbeckfonden.com  mrk. ’Sekretær’.

Eventuelle spørgsmål om stillingen kan rettes til Kim Krogsgaard, Managing Director, The Brain Prize på tlf. 2014 8384 eller til Anne-Marie Engel, Director of Grants på tlf. 2738 6059

Nyheder

Døren til et sukker-univers går op
17. august 2018
Unge danske talenter på unikt forskningsophold i Californien
7. august 2018
Derfor kan det hjælpe at give elektrochok 
17. juli 2018

Lundbeckfonden

Lundbeckfonden Ventures

Lundbeckfonden Emerge