fbpx

Allround regnskabsassistent/bogholder til Lundbeckfonden

Som regnskabsassistent/bogholder hos Lundbeckfonden, bliver du en del af et engageret og erfarent regnskabs- og økonomiteam, som arbejder med en bred række af opgaver indenfor regnskab, bogholderi og controlling samt andre administrative opgaver.
Med reference til den ansvarlige for regnskab og skat, bliver du en vigtig del af en lille effektiv regnskabs- og økonomiafdeling.

Job
Dine arbejdsopgaver centrerer sig om:
. Kontrol/kontering og bogføring af leverandørfakturaer mv.
. Kontrol/bogføring og indberetning af uddelinger til skat
. Bogføring af løn og honorarer
. Udarbejdelse af tilhørende afstemninger
. Andre forefaldende administrative opgaver

Profil
Vi forestiller os, at du har solid baggrund fra regnskab og bogholderi. Du har en økonomisk uddannelse tilsvarende merkonom eller HD med flere års praktisk erfaring som regnskabsassistent/bogholder.
Du har grundig indsigt og forståelse for bogføring samt et godt kendskab til Navision eller tilsvarende samt er fortrolig med Excel.
Som person er du grundig, engageret, dynamisk, initiativrig og selvstændig. Du trives med at arbejde i en til tider hektisk hverdag. Gennem dit arbejde kendetegnes du ved at være kvalitetsbevidst, systematisk og procesorienteret. Alt dette kombinerer du med et godt humør, energi og en ægte interesse i at lære og lykkes.

Ansøgning
Ansøgning bedes fremsendt til Claus Køhler Carlsson, ckc@lundbeckfonden.com og sidste frist for ansøgning er den 11. februar 2013. Der indkaldes løbende til samtaler. Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at ringe for at høre nærmere.

Nyheder

90 mio. kr. til 18 talentfulde forskere
19. oktober 2020
Søren Dinesen Lumdbeckfonden
Psykiatriforskning udløser stor videnskabelig pris
13. oktober 2020
Christian Sandøe Musaeus Lundbeckfonden
Han satser på demensområdet
13. oktober 2020

Lundbeckfonden

Lundbeckfonden Ventures

Lundbeckfonden Emerge