Category

Lundbeckfonden
At uddele mere end 60 millioner kroner til banebrydende forskning er en god måde at bruge en mandag aften på. Og det er hvad Lundbeckfonden har valgt at gøre på mandag den 9. november, hvor fonden fejrer seks nye Fellows, der hver får 10 millioner kroner, og desuden uddeler årets Yngre Forskerpris og fire talentpriser....
Pest var almindelig blandt mennesker 3.300 år tidligere, end hvad de historiske kilder fortæller. Det afslører et nyt studie, støttet af Lundbeckfonden og publiceret i det videnskabelige tidsskrift Cell den 22. oktober. Ved at sekvensere DNA fra tænder fra mennesker, der levede i Bronzealderen i Europa og Asien, fandt forskerne beviser for, at der allerede...
Lundbeckfonden investerer yderligere 15 millioner kroner i det aarhusianske biotekfirma, Insusense Therapeutics, der udvikler nye lægemidler til behandling af type-2 diabetes og fedme.
Lundbeckfonden har besluttet at investere 300 mio. kr. i danske biotekselskaber over de kommende fire år. Det er Lundbeckfond Emerge, der får tilført pengene med en ambition om i løbet af et par år at have fem aktive selskaber i porteføljen.
Et nyt DNA-laboratorium er i øjeblikket ved at blive bygget på Department of Zoology, University of Cambridge, til Lundbeckfond Professor Eske Willerslev. Laboratoriet er et resultat af, at Eske Willerslev tiltræder det præstigefyldte Prince Philip professorat på universitetet i Cambridge.
Et usædvanligt samarbejde mellem Lundbeckfonden og Innovation Centre Denmark, Silicon Valley sender fem danske medicinstuderende på forskningsophold i San Francisco. Det er en unik mulighed for de studerende for at forske og etablere netværk på nogle af verdens førende forskningshospitaler.
Lundbeckfonden og en række andre europæiske fonde har stiftet en ny pris for god forskningspraksis.
Lundbeckfonden bevilger 10 millioner kroner til banebrydende forskningsprojekt, der skal finde nye medicintyper mod slagtilfælde.
Poul la Cour tiltræder som Senior Investment Director i Lundbeckfond Invest 
1 2 3 4

Nyheder

Usædvanlig dykkerevne kortlagt – med inspiration fra sæler
20. april 2018
Solidt driftsresultat og rekordhøjt beløb til uddelinger
18. april 2018
Videnskabelig medarbejder til ’Grants & Prizes’
13. april 2018

Lundbeckfonden

Lundbeckfonden Ventures

Lundbeckfonden Emerge