Dansk | English
Sitemap
youtube_off.png
linkedin_off.png
Facebook

Nyhedsbrev

Lundbeckfonden Lectures

Aldrende hjerne aa-istock_000018433078medium - 2017
21.03.2017 kl. 19:00 - 21:00
Kategori
Århus
Den aldrende hjerne

Andelen af mennesker over 65 år er støt stigende i Danmark, og hvis den nuværende udvikling fortsætter, vil over halvdelen af de børn, der bliver født i dag, blive over 100 år.

Kan den intellektuelle funktionsevne følge med den længere og længere levetid? Hvad sker der med hjernen og de kognitive evner, når hjernen ældes? Hvor påvirkelig er den aldrende hjerne?

Ved denne Lundbeckfonden Lecture vil to forskere se nærmere på de individuelle og samfundsmæssige konsekvenser ved denne nye virkelighed ved at gå tæt på den aldrende hjerne. Mød professor i epidemiologi ved Dansk Center for Aldrings­forskning, Kaare Christensen, der vil fortælle om den aldrende befolkning, den fjerde alder samt reflektere over de kognitive evners be­tydning for det gode liv. Og mød Ellen Garde, læge og hjerneforsker ved MR-forskningssektionen, Hvidovre Hospital og Center for Sund Aldring på Københavns Universitet, som vil fortælle om hjernens plasticitet, påvirkelighed, og hvordan livet sætter sig spor i hjernen.

Foredragsholdere:
Kaare Christensen, professor i epidemiologi, Dansk Center for Aldringsforskning
Ellen Garde, læge og hjerneforsker, MR-forskningssektionen, Hvidovre Hospital og Center for Sund Aldring, Københavns Universitet

TILMEDIG DIG HER

 
  1. Pris
    Pris: 50 kr. inkl. sandwich, vin/vand
  2. By
    Århus